Jackpottspel

22 juli, 2015 Posted in Nyheter by Inga kommentarer

Jackpottspel finns det gått om på nätet. De finns på både Bingon samt Casinon online. Vinsterna på dessa jackpottar kan bli enorma. Det är inte ovanligt med vinster på hundra tusentals dollar!

Vad är en jackpott?

En jackpott är den högsta vinsten ett spel med pengar kan erbjuda. Oavsett hur mycket pengar som finns i jackpotten är det den högsta vinsten. En del spel som till exempel spelautomater kan erbjuda dig en fast eller växande jackpott. Den fasta kan ha jackpottar från 10000 mynt upp till flera hundra tusen mynt.

En växande jackpott brukar börja på ett visst belopp pengar, alltså inte mynt. Dessutom måste du alltid satsa max beloppet som insats på spelautomaten för att kunna vinna den. En del jackpotts har låga insatser medans andra har en hög. Detta är väldigt olika. I regel ger en hög insats större vinster, men det behöver inte vara så.

En växande jackpott, vad är det?

En växande jackpott börjar på till exempel 100.000 Euro och växer sedan medan spelarna satsar sina slantar på en videoslot eller annat spel som erbjuder en växande jackpott. En liten del av varje insats fördelas ut till jackpotten. Jackpotten växer tills någon vinner den. Den kan med andra ord bli hur stor som helst. Högsta vinsten än så länge är cirka 17 miljoner Euro. Det vanns på jackpottspelet Mega Fortune av en Finländare.

Vilka spel har de bästa jackpottarna?

De bästa jackpottarna erbjuder spelautomaterna som finns på nätet. Titta lite extra på spelautomaterna Mega Fortune, Mega Moolah, Arabian Nights, King Kashalot, Major Millions med flera. Missa inte de super jackpottarna!

Annars är det lottospel som gäller, exempel klassiska Lotto på Svenskaspel, Euro Lotto, Euro Millins eller Mega Millions som för närvarande erhåller världens största lotto vinst, hela 656 miljoner dollar.