Bingo i all ära, men det blir lite roligare om det finns andra casino spel att spela mellan varven. Vi pratar så klart om videoslots, men en lite enklare variant av spelautomater. Det är här Bet365 Slotsklubb kommer in i bilden. Läs mer nedan.

bet365-slotsklubb-bingo

Slotsklubb för bingospelare, klicka här

Slotsklubb för Bingo

Bli belönad med upp till 10.000 kr då du spelar på Slots i Bingo

Gillar du att spela på Slots? Då kan du ta hem en bonus på upp till 10.000 kr varannan vecka och allt du behöver göra är att spela dina favorittitlar i vår Slotsklubb för Bingo. Anmäl dig och bli medlem redan idag!

Du belönas med en lojalitetspoäng (LP) per 100 kr du satsar på vårt underhållande utbud av Slots. Sikta in dig på ett av lojalitetpoängsbeloppen i tabellen här nedanför – under så många dagar som möjligt – för att tjäna bonusen som visas. Ju fler dagar du spelar, desto större blir din belöning!

Kvalifikationsperioder:

 • 4 maj till 17 maj
 • 18 maj till 31 maj
 • 1 juni till 14 juni

Tjäna 2.000 lojalitetspoäng på 10 valfria dagar under en kvalificeringsperiod för att belönas med maxbeloppet 10.000 kr i bonus.

Kom ihåg att du under varje spelomgång har en chans att vinna en massiv utbetalning också! Så spela idag, imorgon och dagen därpå för att se din belöning öka.

Slotsklubb för bingospelare, klicka här

Spela bingo, anmäl dig

Huvudsakliga regler och villkor för erbjudandet

 • Kvalificeringsperioder: pågår under två veckor, för mer information se fullständiga regler och villkor här nedanför.
 • Kvalificering: spelare behöver anmäla sig under en kvalificeringsperiod samt satsa minst 100 kr på Slots. Alla Slots kvalificerar sig inte för kampanjen, se fullständiga regler och villkor här nedanför.
 • Omsättningskrav och vinster: spelare måste samla minst 10 lojalitetspoäng under två enskilda dagar under en kvalificeringsperiod för att få den minsta bingobonusen på 10 kr. Större bonusar finns tillgängliga och de baseras på antalet lojalitetspoäng en spelare tjänar under enskilda dagar inom kvalificeringsperioden. Exempelvis behöver en spelare tjäna 100 lojalitetspoäng under sex olika dagar inom en kvalificeringsperiod för att belönas med 300 kr i bingobonus.
 • Omvandling av lojalitetspoäng: varje insats värd 100 kr satsad på Slots ger en lojalitetspoäng.
 • Vinster: alla vinster måste satsas 20 gånger på Bingo innan de blir uttagbara.
 • Tillgänglighet: bonusar makuleras ifall omsättningskravet inte har uppfyllts inom sju dagar.

slots-klubb-for-bingo

Fullständiga regler och villkor

 1. Kampanjen är uppdelat i två veckor långa kvalificeringsperioder. Denna månads kvalificeringsperioder pågår från 01.00 CET den 4 maj till 00.59 CET den 18 maj, från 01.00 CET den 18 maj till 00.59 CET 1 juni och från 01.00 CET den 1 juni till 00.59 CET den 15 juni.
 2. För att kvalificera sig till en bonus måste spelare anmäla sig innan slutet av relevant kvalificeringsperiod. Spelare behöver endast anmäla sig en gång för att kvalificera sig till samtliga efterföljande bonus från Slotsklubb för Bingo.
 3. Endast en bonus betalas ut per spelare under en kvalificeringsperiod. Skulle en spelare kvalificera sig till två eller fler bonusar i enlighet med tabellen här ovanför, kommer de att krediteras med den största bonusen de har kvalificerat sig till.
 4. Spelare måste samla minst 10 lojalitetspoäng under två enskilda dagar under en specifik kvalificeringsperiod för att få den minsta bonusen på 10 kr. Större priser finns tillgängliga ifall spelaren tjänar ett större antal lojalitetspoäng och/eller når målet under ett större antal dagar. Det största priset som finns tillgängligt är 10.000 kr och det för att tjäna minst 2.000 lojalitetspoäng på ett minimum av 10 dagar.
 5. Samtliga Slots som listas i sektionen Spel räknas gentemot omsättningskravet, med undantag av följande: A Pot of Gold, Monopoly, Pizza Prize, Jenga, Bejeweled, Where’s The Gold, Lucky Star Revolution, Magical Forest, Cars and Cash, Luck O’ The Irish, Enchanted Meadow, Riches of Ra, Spartania, Jungle Bucks, Aztec Idols, Wild Blood, Magic Wand, Planet Moolah, Wizard of Oz, Big Vegas, 100 Pandas, Lobster Mania och Star Trek.
 6. Spelare kommer att informeras angående deras bonus via ett pop-up-meddelande i Bingomjukvaran och behöver därefter uppdatera saldot för att acceptera eller neka bonusen. Skulle en spelare avstå från bonusen kommer den att gå förlorad.
 7. Samtliga bonusar från Bonusklubb för Bingo kommer att krediteras till spelarens Bingosaldo inom 48 timmar från det att relevant kvalificeringsperiod har avslutats.
 8. Spelare behöver omsätta bonusbeloppet 20 gånger genom spel på Slots innan eventuella vinster som kommer från bonusen flyttas över till det uttagbara kontantsaldot.
 9. Endast belopp som spenderats efter att bonusen accepterats gäller gentemot omsättningskravet, mer information hittas under Mina bonusbelopp i avdelningen Mitt konto som nås via Bingolobbyn.
 10. Eventuella bonusbelopp som återstår sju dagar efter att den utfärdats kommer att makuleras utan vidare förvarning.
 11. Inget spelande där risken minimeras är tillåtet för att bidra till någon del av detta erbjudande, inklusive bonusens omsättningskrav eller samlandet av poäng. Spelare som bedöms använda taktik med minimal risk för att uppnå omsättningskrav för bonus eller kontantpriser riskerar att få sina bonusar, kontantpriser och därifrån kommande vinster borttagna.
 12. Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller grupp av kunder som på grund av insättningsbonus, förstärkta betalningar, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter bet365:s eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig bet365 rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. bet365 förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att bet365 efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan bet365 krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden.
 13. Alla bet365:s erbjudanden är menade att gälla för spelare med ärliga avsikter och bet365 förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande begränsa alla eller en del erbjudanden för enskilda kunder.
 14. Samtliga kunderbjudanden är begränsade till ett per person, familj, bostadsadress, e-postadress, telefonnummer, samma kontonummer (bankkort, kreditkort, NETeller etc.) och miljöer med delad datoranvändning, t.ex. allmänna bibliotek och arbetsplatser. Vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett eller alla erbjudanden för en enskild kund eller kundgrupp helt enligt egen beslutsrätt. Erbjudanden gäller enbart för kunder som har gjort en insättning med riktiga pengar till bet365.
 15. bet365 förbehåller sig rätten att ändra/avbryta/återkräva eller neka alla erbjudanden efter egen beslutsrätt.
 16. Alla pris-/bonusbelopp som erbjuds räknas ut genom att använda den aktuella valutaomvandlingstabellen, vilken helt fastställs av bet365.
 17. bet365 förbehåller sig rätten att använda förnamn, nickname och/eller alias i alla meddelanden om turneringsresultat, utdelande av kampanjbonusar och vinnare av progressiva jackpots.
 18. Anställda, chefer och direktörer på bet365, dess PR-firmor eller andra företag, licensinnehavare och licensgivare, tjänsteleverantörer och alla andra närstående bolag eller dotterbolag är inte berättigade till att delta. Samma regler gäller för de direkta familjerna till sådana personer.

Slotsklubb för bingospelare, klicka här